29 marzo 2024

ESTRELLES O CRESPELLS 50% INTEGRALS - PASQUA 2024

Ca Llebrer d'Inca, Mallorca, Cor i Estrella

Ingredients per 20 unitats : 
200 g Farina integral
200 g Farina fluixa
200 g Saïm de porc negre
200 g Sucre
2 vermells d'ou
2- o 3 glops de Cointreau
la clovella d'una taronja ratllada

Procediment:
1- Mesurar els ingredients i fondre el saïm.
2- Dins un ribell posam les farines mesclades i el sucre, feim un clot. 
3- Hi ratllam la pell de la taronja i afegim el saïm fus i mesclam amb una cullera
4- Pastam la pasta i afegim els dos vermells d'ou , pastam bé i afegim el Cointreau. 
5- Feim bolles , aplanam amb un aprimador i tallam amb els motlles. 
6- Posam sobre paper de forn sobre la llauna de forn. 
7- Enfornam al mig del forn prèviament calent a 180°C durant uns 15-20 minuts. 
8- En treure del forn les deixam refredar sobre una reixeta i en ser fredes es poden menjar. 
Bon Profit...!!!

Refredant
Després d'enfornar
Abans d'enfornar

Informació nutricional:



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari