Ingredients 2 racions:
2 albergínies grosses
Pel farcit:
500g pollastre capolat
200g xampinyons
1 pebre tendre verd gros
1 ceba blanca petita
2 alls
oli d'oliva
sal
pebre bo
moraduix fresc
100 ml aigua mineral
Pel rebossat:
pa ratllat sense gluten
all
julivert
oli d'oliva
Per la salsa tomàtiga:
3 tomàtigues penjar grosses
mitja ceba blanca
1 all
llorer
sal
pebre bo
oli d'oliva
Pel llit:
1 carabassó gros
100g tomatiguetes cirera (cherry)
oli d'oliva
sal
Preparació:
1- Llevar el capoll a les albergínies i tallar per la meitat. Fer talls en forma de reixeta amb ro.bes a cada tros.
2- Coure les albergínies al vapor, sense coure del tot. Buidar i reservar la carn de l'albergínia.
3-Tallar a quadrets petits la ceba blanca, els alls, els xampinyons i el pebre verd.
4- Fer un sofrit amb els ingredients anteriors i amb la carn de l'albergínia.
5- Afegir la carn picada de pollastre i daurar un poc, afegir el moraduix picat, sal i pebre bo, afegir l'aigua mineral i deixar coure un ratet fins que s'evapora el suc.
6- Omplir les albergínies amb aquesta mescla i rebossar per damunt amb una mescla feta dins un bol amb pa ratllat , picada d'all i julivert i oli d'oliva i ben remanat i espolsam per damunt les albergínies.
7- A part i prèviament prepararem el llit per posar les albergínies. Sofregirem el carabassó tallat a daus. Farem una salsa de tomàtiga sofregint amb oli d'oliva la ceba blanca, l'all i la tomàtiga capolats i una fulla de llorer. Posarem al forn 10 min a 180°C amb un poc d'oli d'oliva les tomàtigues cirera tallades per la meitat.
8- Dins un recipient ovalat de forn hi posam al fons el carabassó, la salsa de tomàtiga i les tomàtigues cirera i a sobre hi posarem les albergínies.
9- Finalment enfornar les albergínies en mig del forn a 180°C durant uns 20 minuts a fi de daurar el rebossat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari