Ingredients:
Patata vermella novella
Alls
Llorer
Oli d'oliva
Preparació:
1- Rentar, pelar i tallar les patates a bastonets.
2- Posar en remull amb aigua i gel i canviar s'aigua i el gel un o dos pics.
3- Degotar les patates i acabar d'eixugar embolicades dins un pedaç de cotó.
4- Preparar i rentar un parell d'alls i estafair-los i preparar també dues fulles de llorer.
5- Posar una pella amb oli d'oliva abundant i posar-la al foc fort (placa inducció nre. 12) en tenir l'oli ben calent hi tiram les patates i remenam per escampar bé les patates dins la pella.
6- En uns 2 minuts baixam el foc suau- mitjà (placa inducció nre. 8) i tiram els alls i el llorer i li tenim així fins que les patates es couen per dins i van perdent aigua i arriben a flotar, tarda devers uns 10 minuts.
7- En aquest moment pujam el foc a mitjà-fort (placa inducció nre. 10) per acabar de daurar les patates per defora.
8- Amb una giradora treim les patates de l'oli i les posam sobre paper de cuina dins un plat a fi que absorbeixi l'excés d'oli .
9- Abans de servir les expolsarem de sal al gust.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari