Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
03 abril 2010
ROBIOLS (Pascua 2010)
Robiols de sa Mami
Robiols fets per mi
Ingredients:
1.- Pasta
Versió original foto:
1 kg farina fluixa
1 tassa de llet
1 tassa d'oli d'oliva
1 tassa suc taronja natural
275 g saïm
5 cullerades soperes de sucre
5 vermells d'ou
Versió 1:
50g d'oli d'oliva
75g d'aigua mineral
250g saïm
250g sucre
la farina fluixa que se begui.
Versió 2:
125g d'oli d'oliva
225g d'aigua mineral
400g saïm
300g sucre
la farina fluixa que se begui.
Versió 3:
300g saïm
300g sucre
3 vermells d'ou
la farina fluixa que se begui.
Versió 4:
325g saïm
325g sucre
4 vermells d'ou
1 tasso taronjada natural
la farina fluixa que se begui.
Versió personalitzada:
1 kg farina fluixa
200 ml de llet
200 ml d'oli d'oliva
100 ml suc taronja natural
275 g saïm
5 cullerades soperes de sucre
5 vermells d'ou
2.- Farçit de Brossat:
Versió original foto:
500 g brossat
250g sucre
3 vermells d'ou
ratlladura de clovella de llimona al gust
canyella en pols al gust
3.- Farçit de Crema
A casa sempre hem fet servir flam "Potax" o flam "Chino" tal com diuen les instruccions però amb la meitat de llet.
4.- Farçit de Confitura
A casa sempre hem fet servir Confitura de codonya o "membrillo" perquè és més espessa i va millor per evitar que vessin.
Preparació:
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2009/07/robiols.html
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari