Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
06 abril 2010
CRESPELLS D'INCA AMB PATATA - Pascua 2010
Ingredients:
Recepta Padrina Francisca de Ca'n Punta:
12 ous
2 kg farina
400 g saïm
600 g sucre
1 tasso de llet o aigua
200 g patata
llevadura
Recepta Personalitzada (14 crespells):
12 ous
2 kg farina força
400 g saïm
600 g sucre
200 ml de llet o aigua
200 g patata bullida capolada
240g llevadura de pa
Preparació:
http://receptescuinases3antonies.blogspot.com/2009/04/crespells-dinca.html
Hem agafat 300g de pasta per fer cada crespell i n'han sortit 14.
.
Etiquetes de comentaris:
Coques dolces,
Crespells,
Dolç,
Pasqua
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari