Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
16 septiembre 2014
TRONC VERD D'AVELLANA I XOCOLATA
Ingredients:
Pasta Recepta Pastís Nous i Xocolata
250 g farina força
250 g sucre
250 ml oli d'oliva
200 g avellanes capolades
4 ous rovell i clares separades a punt de neu
1 sobre llevadura química
Sucre de vainilla
Color per afegir a la pasta
200g xocolata verda
50 g margarina
colorant alimentari verd
Cobertura (Ganache)
250 g xocolata negre fondant 60% cacau
250 ml nata líquida 35% MG
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari