16 agosto 2015

LLAGOSTINS CONGELATS EN PAPILLOTE








Ingredients: 
500 g Llagostins tigre congelats
sal gruixada
2 rodanxes de llimona

Preparació: 
Dins un  doble full de paper d'alumini hi posam els llagostins sense descongelar, hi tiram una mica de sal gruixada o grossa  per damunt i unes rodanxes de llimona i ho tancam amb un altre full de paper d'alumini (veure imatges) ha de quedar hermètic sense aire però amb paper sobrant perquè pugui inflar-se amb el vapor sense explotar.
Encalentir la planxa de torrar ben calenta i posar-hi el paquet i deixar fins que el paper d'alumni s'infla amb el vapor deixa-un minutet més i ja pots retirar perquè ja estan a punt.
Servir calentets acompanyats de Mahonesa o All i Oli (veure receptes en aquest blog)

2 comentarios:

  1. Quin temps i a quina temperatura ??, gràcies.

    ResponderEliminar
  2. Hola Apol·lònia,
    El temps dependrà dels llagostins fisn que vegis que el paper d'alumini s'infla i la temperatura si és una planxa de torrar a potència mitjana-alta i si ho fas al forn entre 180-200ºC . La veritat és que és molt ràpid si ho poses amb planxa calenta o forn calent no més de 10 minuts.
    Salut i Bon profit

    ResponderEliminar

Comentari