Ingredients per a 2 o 3 racions:
1 kg cloïsses fresques (en tocar la closca s'han de tancar)
1 ceba
1 tomàtiga
alls
llorer
julivert
sal
pebre bo
oli d'oliva
ametlles torrades
pebre bord coent
pebre bord dolç
1 copa de Brandy de Jerez
Preparació:
1.- Primer rentarem les cloïsses i les deixarem en remull amb aigua i sal entre 15-30 minuts.
2.- Mentrestant posam un raig d'oli d'oliva dins una pella i sofregirem 2 alls tallats a quadrets.
3.- A continuació afegirem la ceba picada i dues fulles de llorer deixarem reduïr la ceba i afegirem la tomàtiga picada, després afegirem sal, pebre bo i pebre bord coent i dolç al gust i ho deixarem coure un poc i reservam.
4.- Posam un tassonet d'aigua en una cassola per obrir les cloïsses i reservam.
5.- Feim una picada en un morter amb un poc de sal, 2 alls, una grapada d'ametlles.
6.- Dins el sofrit que tenim reservat hi posam la picada i la copeta de brandy posam al foc i afegim les cloïsses i feim bullir un 5 o 10 minuts
7.- Finalment abans de servir s'espolsa per damunt julivert tallat petit.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari