Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
08 abril 2018
MERENGUES DE CÍTRICS (TARONJA-LLIMONA-LIMA)
Ingredients:
5 blancs d'ou
400 g sucre en pols
4 cullerades postres de Maizena
clovella ratllada d'1 llimona
1 gota de colorant alimentari groc
clovella ratllada d'1 taronja
1 gota de colorant alimentari taronja
clovella ratllada d'1 lima
1 gota de colorant alimentari verd
Preparació:
1.- Se pujen a punt de neu els blancs d'ou amb una batidora elèctrica.
2.- Se mescla la Maizena amb el sucre.
3.- A poc a poc se va afegint el sucre al cubell de la batidora per fer el merengue.
4.- Se separa el merengue en tres bols i a cada bol se li afegeixen les respectives ratlladures de pell i la gota de colorant alimentari i se mescla bé.
5.- S'omplen tres manegues de pastisseria i se fan el caramullets de merengue.
6.- S'enfornen durant 4h-6h a 60-80 ºC fins que s'haguin assecat bé.
7.- S'estogen dins una capsa de llauna quan ja siguin freds a temperatua ambient .
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari