08 abril 2018

PANADES - Pasqua 2018







Ingredients i Preparació:

https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2009/04/panades-de-carn.html

 (14 panades magre i llomillo porc + 11 panades conill i indiot)
 Tapadora 20-25g + Panades 70-75 g

Pasta
1,5 kg farina fluixa
375 ml aigua mineral
300 ml oli d'oliva
225 ml saïm

Farcit Magre i Llomillo Porc
1 kg magre porc
250 g secreto porc
500 g llomillo porc
50 g trossets xuia curada
50 g trossets botifarró coent
50 g bollestes de sobrassada coenta
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2016/03/ingredients-per-8-o-9-panades-per-la.html

Farcit Indiot i Conill
5 pitreres d'indiot
carn de 1/2 conill
100 g trossets xuia curada
50 g trossets botifarró coent
50 g bollestes de sobrassada coenta
3 cebes tendres
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2016/03/panades-de-conill-i-indiot.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari