Ingredients i Preparació:
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2009/04/panades-de-carn.html
(14 panades magre i llomillo porc + 11 panades conill i indiot)
Tapadora 20-25g + Panades 70-75 g
Pasta
1,5 kg farina fluixa
375 ml aigua mineral
300 ml oli d'oliva
225 ml saïm
Farcit Magre i Llomillo Porc
1 kg magre porc
250 g secreto porc
500 g llomillo porc
50 g trossets xuia curada
50 g trossets botifarró coent
50 g bollestes de sobrassada coenta
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2016/03/ingredients-per-8-o-9-panades-per-la.html
Farcit Indiot i Conill
5 pitreres d'indiot
carn de 1/2 conill
100 g trossets xuia curada
50 g trossets botifarró coent
50 g bollestes de sobrassada coenta
3 cebes tendres
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2016/03/panades-de-conill-i-indiot.html
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari