Ingredients:
1 ceba blanca grossa capolada
2 alls capolats
400 g tomatiga capolada
60 g pebre vermmell torrat i capolat
100 g xampinyons a quadradrets petitons
150 g soja texturitzada
Oli d'oliva
Llorer
Sal
Pebre bo
Nou moscada
Clau
Preparació:
1.- Capolar tot els ingredients per separat.
2.- Sofregir amb una fulla de llorer la ceba i l'all capolats fins que redueixen.
3.- Afegir els xampinyons i sofregir un poc més,
4.- Afegir els pebre i la tomàtiga capolats i sofregir
5.- Finalment afegir la soja, trempar amb sal, pebre bo, clau i nou moscada i seguir sofregint fins que sigui cuit.
6.- Ja se pot servir amb burballes de pasta fresca casolana, o amb fideus llargs de pasta seca comercial.
TAGLIATELLE DE PASTA FRESCA - Burballes de pasta fresca
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com/2016/04/pasta-fresca-tagliatelle.html
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari