Ingredients 2 o 3 racions:
1 llomillo de porc(600g)
3 pastanagons grossos bullits
360 g xampinyons empotats
1 ceba blanca grossa
1 tomàtiga rosa grossa
60 g pebre vermell torrat
oli oliva
sal
pebre bo
pebre coent capolat
Aigua mineral o brou de carn
Preparació:
1.- Tallar la carn a daus d'un 2 o 3 cm i trempar amb sal i pebre bo al gust
2.- Sofregir la carn amb un raig d'oli d'oliva a marxa enrera/10 min/130°C/vel1 i sense vas medidor
3.- Treure la carn i reservar , ara sofregir la ceba i la tomàtiga tallades a daus petits de 0,5-1cm marxa enrera/4 min/130°C/vel1 i sense vas medidor
4.- Ara afegir el pebre vermell torrat a tires i marxa enrera/2min/130°C/vel1 i sense vas medidor
5.- Posar el vas medidor i capolar 30seg/vel6.
6.- Afegir la carn, rectificar de sal afegir 2 vasos medidors d'aigua mineral o brou de carn coure marxa enrera/25min/100°C/vel1
7.-Afegir el pastanagó i els xampinyons i coure marxa enrera/6min/100°C/vel1
8.- Servir calent. Bon profit...!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari