1 ceba blanca
800g llomillos o pitrera pollastre a daus
oli d'oliva
sal
pebre bo
3 taronges sucades
2 pomes a daus
1 poma capolada
Preparació:
1.- Tallar la carn a daus d'uns 2 o 3 cm i trempar amb sal i pebre bo al gust
2.- Sofregir la carn amb un raig d'oli d'oliva a marxa enrera/5 min/130°C/vel1 i sense vas medidor
3.- Treure la carn i reservar , ara sofregir la ceba tallada a daus petits marxa enrera/5 min/130°C/vel1 i sense vas medidor i ara afegir la tomàtiga tallades a daus petits marxa enrera/2 min/130°C/vel1 i sense vas medidor
4.- Ara afegir la poma tallada a daus petits 1 o 2 cm a marxa enrera/2min/130°C/vel1 i sense vas
5.- Posar el vas medidor i capolar 30seg/vel6. i si cal capolar 20seg/vel8
6.- Afegir la carn, rectificar de sal afegir el suc de taronja coure marxa enrera/15min/100°C/vel1
7.-Afegir les pomes pelades a days o trossos dec2 o 3 cm i coure marxa enrera/5 min/100°C/vel1
8.- Servir calent. Bon profit...!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari