50 g mantequilla
250 ml aigua mineral
150 g farina fluixa
sal
3 ous
100 g formatge Emmental
50 g formatge Parmesano
Alfabaguera picada
Preparació:
1.Fer bullir l'aigua amb la mantequilla fins que queda fusa i dissolta.
2.Retiram del foc i hi agegim tota la farina (prèviament porgada) en un pic i mesclam bé.
3. Afegim un ou i remenam fins que s'ha incorporat bé i la pasta queda homogènia i així fatem igual amb els altres dos ous.
4. Finalment hi afegim un polsí de sal i els formatges ratllats i mesclam bé.
5. Ho posam 2h a la gelera i després feim 24 bolletes amb les mans banyades amb aigua. Les posam sobre paper de forn.
6. Ho podem deixar a la gelera fins a l'hora de coure per servir acabats de fer però no calents.
7. Un poc abans de menjar s'enfornen a 200°C durant 20 minuts fins que queden cruixents i daurats. Se deixen refredar i ja se poden menjar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari