Ingredients:
Galletes de Te per omplir 2 capses
500 g farina fluixa
400 g mantega (mantequilla)
125 g sucre en pols
1 vermell d'ou
sucre de vainilla
Galletes de Te per omplir 1 capsa
325 g farina fluixa
250 g mantega (mantequilla)
75 g sucre en pols
1 vermell d'ou
sucre de vainilla
sucre en pols per decorar
cireres vermelles en almívar
ametlles crues
50 g sucre en pols
1 blanc d'ou
1 cullerada de farina de blat fina (Maizena)
Preparació:
Galletes de Te
1.Dins un ribell posarem la "mantequilla" a punt de pomada si cal treu-la de la gelera un temps (depenent de l'estació de l'any) abans perquè adopti la temperatura adequada.
4. Posarem la preparació dins una mànega de pastisseria i sobre un paper vegetal o sobre una llauna anirem formant les figures allargades, redones, amb forma d'un "aro",...
7. Les enfornam a 180-200 ºC durant uns 5 -10 minuts.
1. Dins el ribell posam el blanc d'ou anat ben alerta que hi caigui gens de vermell perquè si no No pujarà bé.
3. Mesclarem el sucre en pols i la Maizena i ho porgarem.
4. Sense deixar de batre anirem afegint el sucre amb la Maizena a cullerades d'una en una i no n'afegirem d'altra fins que no estigui ben incorporada l'anterior.
5.Posarem aquest merengue a dins una mànega de pastisseria i sobre un paper vegetal anirem formant les figures redones en forma de caramull.
6. Ho enfornarem a 60ºC-100ºC durant 4h-5h fins que siguin dures al tacte i se senti renou de buit.
Més receptes i més imatges
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com/2016/04/galletes-de-te-i-merengues.html
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com/2014/04/galletes-de-te-i-merebngues.html
UEP COM ANAM - IB3 - Programa 638 - 18 gener 2024
Galetes de Te
https://youtu.be/arW5upVaTkQ?si=euzDxd9ZJ6vKbJL3
Programa sencer
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari