Ingredients 2 racions:
200 g gambes pelades congelades
mitja ceba blanca o una ceba petita
4 bastonets d'apit
un brot de fulles d'apit
vinagre d'arròs
mel
sal
pebre bo
oli d'oliva
Preparació:
1- Pelar i tallar la ceba a quadrets , posar-la en remull un ratet dins aigua fresca i amb un raig de vinagre per llevar l'excés de coentor.
2- Rentar i llevar els fils als bastons d'apit i tallar a quadrets petits.
3- Bullir les gambes en aigua en sal.
4- Preparar una vinagreta: dins un morter picar les fulles d'apit amb un poc de sal, afegir pebre bo, dues cullerades de vinagre , dues cullerades de mel i una cullerada d'oli d'oliva i remanar.
5- Dins un bol posam les gambetes, l'apit a quadrets i la ceba prèviament degotada i ho trempam amb la vinagreta.
6- S'ha de servir fresquet i es pot preparar amb antelació.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari