22 junio 2025

GALLETES COCO I XOCOLATA VEGANES, SENSE SUCRE I SENSE GLUTEN


Ingredients:
125 g coco ratllat
150 g fruits secs banyats de xocolata
1/2 tassa oli Koipe postres
1/3 tassa aigua mineral
ratlladura taronja
1g sal
2,5 g bicarbonat sòdic
7, 5 ml vinagre d'arròs
10 g stevia
2 plàtans
200 g xocolata negre Nestlé 52% Cacau
fideus xocolata
Preparació:
1-Amb una picadora elèctrica hi picam el fruit secs. 
2- Hi afegim el coco, l'oli, la stevia, la sal i picam
3- Afegim el bicarbonat sòdic i el vinagre d'arròs i tornar picar. 
4- Afegir els plàtans esclafats i l'aigua mineral i tornam picar. 
5- Amb les mans banyades d'aigua feim bolles de uns 15 g i les aplanam sobre una llauna amb paper de forn separades uns centímetres. 
6- Enfornam ambvel forn calent a 180°C durant uns 15 minuts vigilant cada poc temps. 
7- Fonem ennun bol el xocolata (en dos pics) al microones 1 minut  a 750w i batre fins que s'acaba de fondre. 
8- Banyar cada galleta fins a la meitat Ii adornar amb coco picat, ratlladura taronja i fideus xocolata.
9- Si cal,  posar una estona a la gelera fins que solidifica la xocolata. 
10- Empaquetar en bosses de cel•lofana. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari