COCTEL CRANCA, GAMBA I TONYINA
Ingredients (2 racions):
65g carn cranca
50g gambes pelades bullides
50g tonyina en oli d'oliva
3 cullerades de mahonesa Ligeresa
60 g prebe vermell torrat tires
1 cullerada de taperes
1 culleredeta ketchup
4 olives farcides anxova o pebre vermell per decorar
3 fulles de canónigos per decorar
3 gambes pelades per decorar
SOLOMILLO VEDELLA BLANCA AL PEBRE BO
Ingredients (2 racions):
400 g solomillo vedella blanca
6 patatons fregits a rodanxes
4 brots col-i-flor bullits
4 brots broquil bullits
100g pastanagó baby bullides
100g mongetes verdes bullides
1 raig oli d'oliva
30 g mantequilla
200 ml nata per cuinar 18%MG
pebre bo negre i blanc
sal
1 culleredeta bolles pebre bo negre
1 culleredera bolles pebre bo verd
TORRONS XOCOLATA I FRUITS VERMELLS
2 mantecados
4 cantons torró xocolata d'arròs Suchard
4 cantons torró xocolata d'avellana Lindt
2 fraules(fresas) a làmines
24 arandans(arandanos)
8 gerds (frambuesas)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari