Primera recepta feta amb Monsieur Cuisine. Molt bona i molt pràctica , sols no haver d'utilitzar el prensa pures.
Ingredients:
200g ceba blanca (1 ceba grossa)
2 alls
40 ml oli d'oliva
500 g carabassa
500 ml aigua mineral
sal
pebre bo
nou moscada
200g nata de soja
Preparació:
1.- Pelam la ceba i la tallam en un grapat de trossos , pelam els alls i ho posam dins el vas.
2.- Ho picarem tot Turbo/8seg/vel4 amb l'espàtula netejam les parets del vas.
3.- Pelam carabassa i tallam a trossos no més grossos de 3 cm i ho afegim dins el vas.
4.- Ara ho tornam picar Turbo/15seg/vel5
5.- Obrim el vas i netejam amb l'espàtula les voreres del vas i afegim l'oli.
6.- Ara ho sofregirem Rehogar/7min/vel1/130°C
7.- Ara destapam el vas i tornam netejar voreres i afegim la sal, el pebre bo, la nou moscada.
8.- Ara ho courem 20min/100°C/vel1
9.- Finalment afegirem la nata de soja i ho picarem primer 1min/vel5 destapam comprovam cremositat , netejam voreres i tornam picar 1min/vel8.
10.- I ja està llest...!!! en uns 30-40 minut...!!! se pot acompanyar de rosconets i cruixents de pernil salat.
BON PROFIT...!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari