24 diciembre 2023

MILHOJAS DE CREMA

Ingredients (per un pastís d'uns 600g):
500 ml llet desnatada 0%MG
50 g Maizena
2 vermells d'ou 
70 g sucre
35 g mantequilla
vainilla
1/2 làmina quadrada de pasta de fulls
Preparació:
1. Mesuram i pesam els ingredients.
2. Mesclam el vermell d'ou amb el sucre fins que torna blanquinós. 
3. Posam la llet  amb la mantequilla a encalentir en un pitxer adequat al microones en minuts successius fins que bull i sa fon la mantequilla i retirar. 
4. Agafar un poc de llet calenta per mesclar amb la farina mesclada amb la vainilla i remenar perquè no faci grums. 
5. Posar la resta de llet dins un cassó o "cazo". 
6. Mesclar la llet amb Maizena amb el sucre amb els vermells d'ou i remanant tot el temps perquè no se tallin o coagulin els ous. 
7. Afegir aquesta mescla dins el cassó i posar a coure a foc mitjà-suau i remenant fent forma de vuit fins que torna espès. 
8. No sembla remanant que pugui tornar espès però al cab de poc temps i de cop torna espés com una crema , ho cous uns minuts més i ho retires del foc. 
9. Ho deixes refredar dins un recipient on l'hagis de guardar tapat amb paper de cuina i ho deixes refredar fins poder desar a la gelera.
10. Per altra banda tallam per la meitat una làmina de pasta de fulls i en feim dos trossos quadrat de devers 15cm i amb la resta de làmina se poden fer croissants o palmeretes. 
11. Posam paper vegetal sobre una llauna i damunt hi posam el quadrat que hem tallat de la pasta de full on l'haurem ensucrat per damunt i a sobre hi posarem més paper vegetal i una nova llauna per fer pes i evitar que la pasta de fulls s'estufi i feim el mateix amb l'altra quadrat posat enmig de papwr vegetal i amb u a tercera llauna on pots coure a sobre els croissants o palmeretes. 
12. Pots enfornar aquests pisos de llaunes i quadrats de pasta de fulls amb el forn calent a 180°C fins que quedin daurats. 
13. Deixar refredar sobre una reixeta i ja se poden fer sostres de pasta de fulls i crema i decorar amb fruits vermells.
Així ja se pot menjar..!!

Una vegada que la crema hagi estat fresca a la gelera ja se podrà fer servir

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari