1. Bat l'ou
2. Barreja en un recipient la mantega, el sucre glace i l'ou.
3. En un altre recipient barreja la farina, la vainilla i la sal.
4. Uneix les dues barreges fins a obtenir una massa suau i homogènia.
5. Guarda la barreja en una bossa plàstica i col·loca-la a la gelera per 15 minuts.
6. Preescalfeu el forn a 180 ºC
7. Treu la barreja de la gelera
8. Pots extendre la massa i tallar-la amb motlles de dues mides a fi de fer un forat al mig per posar les gominoles
9. Col·loca en una safata amb paper de forn. Deixa un espai d'un centímetre entre cada galeta.
10. Enforna les galetes 10 min i després treure del forn posar les gominoles i tornar enfornar 5-10 minuts més.
11. Enforna uns 10-20 minuts en total (abans i després de posar les gominoles) estant a la part d'abaix i després a la part de d'alt del forn.
12. Deixa-les refredar sobre una reixeta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari