Motllo de tallar pasta de 5 cm de diàmetre
250 g farina fluixa
150 g mantequilla
150 g mantequilla
75 g nous capolats
100 g sucre en pols o glacé
1 vermell d'ou
vainilla
100 g sucre en pols o glacé
1 vermell d'ou
vainilla
Preparació:
1.- Deixar la mantequilla a temperatura ambient fins que sigui com una pomada.
2.- Mesclar la mantequilla, el sucre, el vermell d'ou i la vainilla al gust 1 o 2 culleradetes. Pastar bé.
3.- Afegir la farina porgada i pastar amb les mans fins que la pasta no s'aferra a les mans. Finalment afegir els nous capolats i pastar fins que queda la pasta homogènia.
4.- Agafar un tros de pasta i aplanar amb un corró amb un gruix de 1 cm per controlar el gruix fer servir el manec de dues culleres de fusta a cada costat de la pasta i aplanar posant el corró damunt els manecs així tots els mantecados tendran el mateix gruix.
5.- Posar cada mantecado sobre una llauna de forn sobre paper vegetal separat devers 1 cm màxim 20 a cada llauna.
6.- Coure al forn prèviament encalentit a 180°C i coure uns 15-20 minuts.
7.- Deixar refredar sobre una reixeta i desar dins una capsa de llauna. Anar alerta a esflorar-los ja que són fràgils.
8.- Servir espolsants a sobre amb sucre en pols.
1.- Deixar la mantequilla a temperatura ambient fins que sigui com una pomada.
2.- Mesclar la mantequilla, el sucre, el vermell d'ou i la vainilla al gust 1 o 2 culleradetes. Pastar bé.
3.- Afegir la farina porgada i pastar amb les mans fins que la pasta no s'aferra a les mans. Finalment afegir els nous capolats i pastar fins que queda la pasta homogènia.
4.- Agafar un tros de pasta i aplanar amb un corró amb un gruix de 1 cm per controlar el gruix fer servir el manec de dues culleres de fusta a cada costat de la pasta i aplanar posant el corró damunt els manecs així tots els mantecados tendran el mateix gruix.
5.- Posar cada mantecado sobre una llauna de forn sobre paper vegetal separat devers 1 cm màxim 20 a cada llauna.
6.- Coure al forn prèviament encalentit a 180°C i coure uns 15-20 minuts.
7.- Deixar refredar sobre una reixeta i desar dins una capsa de llauna. Anar alerta a esflorar-los ja que són fràgils.
8.- Servir espolsants a sobre amb sucre en pols.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari